معاون گردشگري سازمان ميراثفرهنگي ادامه داد: حدود 300 مييلون نفر در دنيا شيعه هستند که چنانچه تنها 10 درصد اين افراد به ايران سفر کنند خود عاملي براي توسعه گردشگري مذهبي در کشور است.
وي افزود: از سوي ديگر در ايران علاوه بر حرم امام رضا(ع)، بارگاه حضرت معصومه(س) و شاهچراغ(ع)، امامزادههاي متعددي وجود دارد و به اين دليل ايران به نسبت ساير کشورهاي مسلمان از ظرفيت بالايي در حوزه گردشگري مذهبي برخوردار است.
اين مقام مسئول در معاونت گردشگري سازمان ميراثفرهنگي خاطرنشان کرد: علاوه بر وجود امامزاده ها، بقاع متبرکهاي در جاي جاي ايران وجود دارند و اين فرصت خوبي براي استفاده از فضاي موجود در راستاي جذب گردشگري مذهبي و توسعه اين حوزه از گردشگري در کشور است.
موسوي از تعزيه به عنوان ديگر ظرفيت مذهبي کشور ياد کرد و بيان داشت: اين مراسم آئيني و مذهبي از قدمت تاريخي بالايي در کشور برخوردار است و طرفداران خاص خود را دارد، اما متاسفانه نتوانستهايم از اين ظرفيت در راستاي جذب گردشگر مذهبي به ويژه در ماههاي محرم و صفر استفاده کنيم.
وي با بيان اينکه توسعه گردشگري مذهبي با محوريت تعزيه نيز از برنامههاي در دستور کار معاونت گردشگري به شمار ميرود، اظهار داشت: علاوه بر جنبه مذهبي تعزيه که علاقهمندان خاص خود را دارد، از اين آئين سنتي ميتوان براي جذب گردشگران فرهنگي نيز به کشور استفاده کرد.
موسوي خاطرنشان کرد: به منظور توسعه گردشگري زيارتي چندي پيش به همراه رئيس سازمان ميراثفرهنگي نشستي با مجمع جهاني اهلبيت(ع) داشتيم و مذاکراتي نيز در اين رابطه انجام شد تا بتوانيم از طريق يک تعامل دو سويه اين شاخه از گردشگري را در کشور توسعه داده و شيعيان ساير کشورهاي جهان به ويژه منطقه را به کشور جذب کنيم.
/115
انتهای پیام/